SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kaisho Kampsport
Vi erbjuder träning för alla

VÄLKOMMEN!
 
Vi erbjuder träning för alla, oavsett ålder, kön, funktionshinder eller personliga förutsättningar. Vi vill bidra till en ökad livskvalité genom delaktighet i vården av både kroppen och själen.
 
Vår målsättning är att ge alla medlemmar bra träning samt en meningsfull samvaro i våra lokaler på Landskronavägen 22 i Helsingborg. 
 
Kaisho Kampsport arbetar även med att utveckla samarbetet med våra utländska vänner i framför allt  Frankrike, Tyskland, Kanada och Norge för att nämna några.
 
Läs mer om oss här.
 
Vill du bli medlem eller betala träningsavgift? Klicka här
 
Stipendium från Lions Club Råå
2024-07-07 10:41
Alexander och Sebastian representerade Kaishos ungdomsledare vis ceremonin.

Kaisho Kampsport är stolta mottagare av 2024 års ungdomsledarstipendium från Lions Club Råå..

Stipendiet delades ut under det traditionella Sillabordet på Råå som Lions Club anordnar första lördagen i juli varje år.

Kaisho Kampsport har en lång tradition av att skapa möjligheter för yngre tränande att dela med sig av sina kunskaper till nya tränande. Genom både teoretiska utbildningar och mycket praktisk övning där våra seniora ledare har en viktig roll lotsat de tryggt på vägen mot att ta över ansvaret för träningen helt. Det har alltid varit Kaisho Kampsports filosofi att vi ska hjälpas åt för att utvecklas.

Det är med både stolthet och tacksamhet vi tar emot stipendiet från Linos Club Råå och vi tackar för att de ser att vi bygger för morgondagens ledare, tillsammans! 

Sommarschema 10/6 - 11/8
2024-06-10 14:27

Sommar 2024

Från och med idag så gäller sommarschemat som ni hittar här -> Schema

För gäster som vill träna under hela sommaren har vi en reducerad avgift, välj Sommarträning 2024 här -> Registrering och betalning

För de som vill betala höstens avgift redan nu och samtidigt ta del av sommarträningen så är det bara att registrera sig och betala här -> Registrering och betalning

JAG ÄLSKAR DET HÄR!!!!!!!!
2024-05-27 15:51
Så lätt att uttrycka kärleken till sporten när man står där med den bultande näven i vädret och jublet i lokalen dovt blandas med ens egna rytmiska hjärtslag. Men som alla förstår är det i dessa tillfällen som kärleken skapas. För att komma till detta glädjeuttryck av kärlek krävs att jobbet först görs i det lilla. I varje slag och i varje spark, på alla träningar,- alltid. Alla löpturer, fysronder och smärtan man måste utstå. Det är här den äkta kärleken för sporten växer. I det nästan utslitna uttrycket ”blod, svett och tårar”. Varje dag och alltid.
Det är enkelt att älska när det är lätt. Men jag tror inte att det är där den äkta, djup kärlek som håller för prövningar finns. Jag är övertygad om att den äkta kärleken finns i hängivelse, dedikation och passion. Älska det när det är jobbigt. Så kommer det att bli lätt 
 
Viggo, jag tackar ödmjukast för helgens upplevelse. Proffsdebuten avklarad med bravur. Matchen avbruten efter första ronden. Så tacksam att ha dig i gänget o jag älskar att hata din vänsterslägga . Hatten av. O stort tack till Björn o Skurups Kickboxning för ett fantastiskt arrangemang. Nästa tack här till Sthlm Kickboxning som på kort varsel ställde upp med ny motståndare. 
Svensk Kickboxning går framåt
 
//Kim
 
 
Nyheter från våra grupper
Jiu Jitsu barn, 13/05 18:30 
Aikido, 01/05 20:52 
Armsport, 26/03 23:12 
Brottning (Freestyle Wrestling), 19/03 15:52 
Jiu Jitsu vuxen/ungdom, 21/12 07:23 
Brottning (Freestyle Wrestling), 25/11 19:50 
 
Våra sponsorer