Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kaisho Kampsport
Vi erbjuder träning för alla

Välkommen!
Vi erbjuder träning för alla, oavsett ålder, kön, funktionshinder eller personliga förutsättningar. Vi vill bidra till en ökad livskvalité genom delaktighet i vården av både kroppen och själen.

Vår målsättning är att ge alla medlemmar bra träning samt en meningsfull samvaro i våra lokaler på Landskronavägen 22 i Helsingborg. 

Kaisho Kampsport arbetar även med att utveckla samarbetet med våra utländska vänner i framför allt  Frankrike, Tyskland, Kanada och Norge för att nämna några.

Läs mer om oss här.

Vill du bli medlem? Klicka här
Till alla tränande/förälder till tränande på Kaisho Kampsport
2021-01-12 18:33

Pandemin vi lever i med begränsningar för hur vi kan utöva vår älskade sport har medfört svårigheter även för vår förening.

Som ni säkert vet är Kaisho en ideell förening som ekonomiskt drivs runt av träningsavgifter och kommunala och statliga stöd.

De som engagerar sig gör det på sin fritid och är inte anställda (dvs har ingen ersättning för den tid var och en lägger ner).

De kommunala och statliga stöden betalas ut i förhållande till hur många träningar som hålls och hur många medlemmar vi har.

 

2020 har varit ett svårt år att hålla träningar på och ni vet alla att vi fått ställa in en hel del träningar eftersom vi, självklart, följer rekommendationerna från Budo & kampsportsförbundet som är ett förtydligande av de mer övergripande som kommer från Folkhälsomyndigheten.

Vår styrelse har sökt de bidrag som är relaterade till pandemin, men det är tyvärr inte alla som godkänts.

Nu står vi inför en ny termin där vi inte ännu vet när vi kan starta upp. Nya besked ska komma i slutet av januari, men hyra och andra fasta kostnader ska betalas oavsett.

 

Därför vill vi vädja till er som vill ha ett Kaisho att återvända till att redan nu betala in medlemsavgift och träningsavgift för 2021.

Väljer du att betala helår så kommer det att gälla från det datum vi kör igång träningen och ett år framåt.

 

Kostnaden hittar du här https://www.kaisho.nu/sida/?ID=226037

Anmäler och betalar gör du enklast via www.kaisho.nu och väljer ”bli medlem” i högermarginalen.

 

Vi gör vad vi kan för att hitta alternativträning, och har du någon tanke om hur vi kan göra för att på ett pandemisäkert sätt träna tillsammans är du mer än välkommen att höra av dig till Kaisho, info@kaisho.nu

 

 

Stort tack på förhand med en önskan om att vi ska kunna ses på mattan så snart som möjligt.

 

Styrelsen

Thaiboxning och tae kwon do barn 210112
2021-01-12 08:06
Hej alla och god fortsättning. Hoppas alla haft en bra julledighet. Som läget ser ut just nu så är det fortfarande inte läge eller möjligt att hålla träningar som vanligt. Vi avvaktar just nu den 24/1 för att därefter se om, när och hur vi kan köra igång igen.
Givet att vi inte vet exakt när vi kan börja så skulle jag verkligen vilja be er att avsätta lite tid för att träna hemma. Även om det såklart inte är lika roligt som att träna tillsammans så är en av våra förhoppningar att skapa en livslång vana av att röra på sig.
Håll avstånd och håll ut ett tag till så ses vi säkert snart igen.
Med vänliga hälsningar Elvis Stan
Nyheter från våra grupper
Jiu Jitsu, 13/01 11:38 
Jiu Jitsu, 03/11 18:52 
Jiu Jitsu, 18/10 15:14 
Jiu Jitsu, 09/05 16:25 
 
Våra sponsorer