SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kaisho Kampsport
Vi erbjuder träning för alla

Välkommen!
Vi erbjuder träning för alla, oavsett ålder, kön, funktionshinder eller personliga förutsättningar. Vi vill bidra till en ökad livskvalité genom delaktighet i vården av både kroppen och själen.

Vår målsättning är att ge alla medlemmar bra träning samt en meningsfull samvaro i våra lokaler på Landskronavägen 22 i Helsingborg. 

Kaisho Kampsport arbetar även med att utveckla samarbetet med våra utländska vänner i framför allt  Frankrike, Tyskland, Kanada och Norge för att nämna några.

Läs mer om oss här.

Vill du bli medlem? Klicka här
Viktig information gällande träning på Kaisho 210217
2021-02-17 16:05

Det är många som tränar nu och de flesta grupper börjar bli fulla.

Ni som har betalat era medlems- och träningsavgifter redan behöver inte göra något mer, ni som inte har gjort detta ännu ber vi ordna detta snarast om ni vill behålla er plats.

Lättast gör ni detta via vår hemsida kaisho.nu under  ”bli medlem”,  ni redan medlem så funkar det även med swish 123 515 08 18.

 

OBSERVERA ATT VUXENGRUPPENA BJJ, NoGi/SW, MMA och Thaiboxning kräver FÖRANMÄLAN då vi endast tar in 20 tränande förutom instruktör på varje pass. De som tränar i dessa grupper MÅSTE ha betalat sina avgifter i respektive kategori  för att få anmäla sig till träning.

 

Viktig information gällande träning på Kaisho 210210
2021-02-10 17:10
Nu är träningen igång igen, anpassad till de rekommendationer som finns.
Vi erbjuder träning som du ska kunna känna dig trygg med.
Kom ihåg att betala medlemsavgift och träningsavgift snarast.
Vi tar emot nya tränande i de flesta grupperna och ett prova-på kostar 200 kronor och gäller en vecka. Avgiften räknas som medlemsavgift när du därefter betalar träningsavgiften.
Vill du avvakta med träningen, men vill stötta föreningen, går det även att betala in medlemsavgiften och betala träningsavgiften när du känner dig redo att träna igen. Tänk på att erbjudandet att betala helår till kraftigt reducerat pris endast gäller till 28 februari.
På www.kaisho.nu hittar du både schema och avgifter.
Ungdomar och vuxna
2021-02-09 12:33
Måndagar och onsdagar 18:30 tränar vi med inriktning förflyttningar och fallteknik.
Vi följer råd och rekommendationer från FHM och Budo & Kampsportsförbundet och håller avstånd under träningen.
Självklart tränar vi endast om vi är friska.

Nyheter från våra grupper
BJJ barn och ungdom, 18/02 17:26 
Thaiboxning Barn, 18/02 17:21 
Jiu Jitsu, 10/02 21:40 
 
Våra sponsorer