SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kaisho Kampsport
Vi erbjuder träning för alla

VÄLKOMMEN!
 
Vi erbjuder träning för alla, oavsett ålder, kön, funktionshinder eller personliga förutsättningar. Vi vill bidra till en ökad livskvalité genom delaktighet i vården av både kroppen och själen.
 
Vår målsättning är att ge alla medlemmar bra träning samt en meningsfull samvaro i våra lokaler på Landskronavägen 22 i Helsingborg. 
 
Kaisho Kampsport arbetar även med att utveckla samarbetet med våra utländska vänner i framför allt  Frankrike, Tyskland, Kanada och Norge för att nämna några.
 
Läs mer om oss här.
 
Vill du bli medlem eller betala träningsavgift? Klicka här
 
Jiu Jitsu
Sveriges Radio besökte Jiu Jitsu
2022-11-28 23:42, Jiu Jitsu
74-årige Lars-Göran Nilsson har svart bälte i självförsvarssporten jiu-jitsu, trots att han inte ser mer än ljus och mörker. I blått syns Lars-Görans tränare Stefan Klüft. Foto: Nina Sköldqvist/SR

Synskadade 74-åringen Lars-Göran tog svart bälte i jiu-jitsu

  • 74-årige Lars-Göran Nilsson började med kampsport för snart sju år sedan. Nu har han svart bälte i självförsvarssporten jiu-jitsu, trots att han inte ser mer än ljus och mörker.

  • "När jag blev pensionär tänkte jag att det nu eller aldrig, och nu är jag här", säger han.

  • Tränaren Stefan Klüft säger att Lars-Göran har en stor träningsvillighet. "Han har ju en känsel och en hörsel som är mycket hög och det gör att han lär sig väldigt fort".

Capoeira
Träningsläger
2022-11-28 19:40, Capoeira

Capoeira hade träningsläger under söndagen

Nyheter från våra grupper
 
Våra sponsorer