SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kaisho Kampsport
Vi erbjuder träning för alla

Om klubben

Kaisho Kampsport grundades 1987 och är idag en av landets största kampsportsklubbar med cirka 830 aktiva medlemmar, varav ca 450 är barn och ungdomar.

 

Vi erbjuder träningsformer för alla inom Jiu Jitsu, Brazilian Jiu Jitsu, MMA, Thaiboxning, Aikido, NoGi/Submission wrestling, Boxning, Freestyle wrestling samt Armsport (armbrytning). Våra barngrupper är otroligt populära och träningen bygger mycket på lek, mjuka rörelser och barnvänliga tekniker.

 

Kaisho Kamsport samarbetar både lokalt och nationellt med en rad olika organisationer och skolor. 

Vi har ett nära och gott samarbete med Helsingborgs Stads Skol- och Fritidsförvaltning, Skåneidrotten och flera skolor i Helsingborg, framför allt Helsingborgs Sportgymnasium som bedriver skolverksamhet i våra lokaler. Vi arbetar även med att utveckla samarbetet med våra utländska vänner i framför allt  Frankrike, Tyskland, Kanada och Norge för att nämna några.

 

Verksamheten står på en stabil grund och har ett brett nätverk som bidrar till att säkerställa en fortsatt positiv utveckling.

 

Vår filosofi
Vi erbjuder träning för alla, oavsett ålder, kön, funktionshinder eller personliga förutsättningar. Vi vill bidra till en ökad livskvalité genom delaktighet i vården av både kroppen och själen. 

Alla medlemmar ska vara nöjda med den träning och service vi erbjuder. Våra ledare ska vara goda föredömen och inspirationskällor för medlemmarna. Att kunna ge varandra ett leende eller en klapp på axeln ska vara en självklarhet, bland både instruktörer, personal och medlemmar. 

Klubben satsar långsiktigt på elitnivå för att fostra nya talanger. Dels för att bibehålla positionen som en framgångsrik tävlingsklubb, men även för att förbättra positionen i nationella och internationella sammanhang.

Ren träning
Vi är aktiva i nätverket Ren Träning och har valt att aktivt ta ställning för en dopingfri träningsmiljö i vår anläggning. Vi värnar om hälsan och säkerheten för våra medlemmar och vår personal. Vi vill visa dem att vi gör vårt bästa för att motverka doping och narkotika. Hos oss tränar man rent och säkert!
 
Våra sponsorer