SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kaisho Kampsport
Vi erbjuder träning för alla
Jiu Jitsu barn

Avslutning och gradering (del 2)
2022-11-24 15:07

Till föräldrar i jiujitsubarn-gruppen

 

Tack för er respons på tidigare utskickad information.

När det gäller de barn (MON-graderade, bälten med vita kanter och färg i mitten) som tränar i vuxengruppen kommer de att testas i vuxengruppen 7 december.

De kommer att behålla det bältet de har idag och få ett gult streck för att visa att de tränar i vuxengruppen på väg mot ett KYU-bälte (vuxengrad). Vid varje testtillfälle i slutet av terminen kommer de att erhålla ett gult streck fram tills det är dags att ta det stora steget upp till vuxengrad.

Tränar man i både barn och vuxengruppen går det att välja vilken grupp man vill testa sig med. I barngruppen blir det som beskrivningen i förra utskicket och i vuxengruppen enligt ovan. Viktigt här är att det går endast att testa i en av grupperna. Prata med instruktörerna i vuxengruppen om ni behöver råd i detta val.

De barn som tränar med vuxengruppen, men vill träna i barngruppen också eller ibland är varmt välkomna att göra så. Ibland är steget upp i vuxengruppen på gränsen till för stort och då kan det kännas bra att vara med i barnträningen ibland. Vårt mål är att barnen ska trivas, ha kul, lära sig och utvecklas.

Återigen stort tack för ert förtroende att vi får träna era barn och vi ses antingen 7 december på ordinarie träningstid eller 10 december klockan 13.00.

Har ni frågor eller funderingar så prata med instruktörerna i samband med träningen eller maila info@kaisho.nu så ser Annika till att vi blir kontaktade.

 
Våra sponsorer